onsdag 22. august 2007

Ikke invitert på Aschehoug-festen i år heller? Eller: Hvordan terge Aschehoug og slippe unna med det

Er for så vidt heller ikke invitert, men jeg har da kontakter og veit hvordan en invitasjon ser ut. Den tradisjonsrike hagefesten ruller avgårde med fyll og spetakkel torsdag 23. august, og på invitasjonen står det, som alltid: "Skulle det mot all formodning bli dårlig vær, må arrangementet dessverre avlyses. Hvis du er i tvil, kan du ringe oss torsdag 23. august etter kl. 12.00. Tlf: 22 400 400." Det du gjør er dermed følgende: Straks klokka har slått 12 på torsdag kaster du deg på telefonen til Aschehoug - uansett åssen været ser ut - og spør om det blir fest eller om det tvert imot kan se ut som det blir avlysning. Når du har fått svar på det, venter du et par minutter, ringer opp igjen og spør om det samme. Hold det gående sånn så lenge du orker, iallfall et par timer. Da vil du muligens etter hvert merke at det kommer noe anstrengt i den stemma som i utgangspunktet var så hyggelig og imøtekommende. For å få full effekt, ber du alle vennene (dersom du holder deg med denslags) og slektningene dine gjøre det samme.
En mer hardcore-variant er å ringe samme nummer og be om å få snakke med William Nygaard. Så spør du om åssen været er på Aschehoug og om det kan tenkes at det blir regn, etc. Elles følger du samme prosedyre. Lykke til!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Knakende god idé! Skulle ønske jeg hadde kommet på den selv, men det var du som gjorde. Du kan regne med meg. Jeg veit hva jeg har å gjøre etter klokka 12 i morra!

Ensom Aldriblirinviterttilhagefesterogdet erjegstoltav

Molla sa...

Helvete, det blei visst fint vær!

Anonym sa...

Ja det var som faen!

Hilsen
Ensom Aldriblirinviterttilhagefesterogdet erforjævlig!

(Ikke i familie med
Ensom Aldriblirinviterttilhagefesterogdet erjegstoltav)