lørdag 9. juni 2007

Ny serie: To små fyrer


Jeg gleder meg som en hund til å begynne denne serien med de to små fyrene i hovedrollene. Første episode har jeg tenkt skal handle om når de skal besøke tanta si i Hønefoss, et besøk som det blir utrulig mange forviklinger og mye lun humor ut av. For eksempel syns de to fyrene at "Hønefoss" er et fryktelig morsomt navn, noe tanta ikke helt kan innse.

12 kommentarer:

elis lesebabbel sa...

Denne serien skal jeg følge med på! Banna bein!

Molla sa...

Å!Takk for responsen! Og så raskt! Dette gir meg mot til å fortsette og til å tru at jeg er inne på noe.

Anonym sa...

Jeg gleder meg også til å lese mer om de to små fyrene, og dette er kanskje det beste du har funnet på til nå!

Anonym sa...

Dette er den morsomste nye bloggen jeg har lest på all den tid. Jeg følger herved også med. Du skal ikke se bort fra at du er inne på noe.

Molla sa...

Ja ja, takk for responsen du òg. Da er jeg vel definitivt inne på noe. Håper bare ikke jeg nå blir invadert av hele Forfatterbloggen, så jeg kommer til å vandre gjennom gatene med et vilt uttrykk i øya og armene rett fram.

Anonym sa...

Jo, det blir du, ja, det må du. Forøvrig kan det jo hende at de to små fyrene lærte av bestefaren sin (jeg lærte det av min) at små skolebarn i Hønefoss lo seg ihjel hver gang de sang bysangen, som går slik: "Der hvor Begna og Randselven sammen går, der ligger vårt deilige Hønefoss". Fordi dette er østlendinger, uttalte de sjølsagt elva Begna sånn: beina.

Dette var muligens en spoiler, ja.

He he.

Hemulens kusine

Anonym sa...

Haha, lun humor! Jippi.

Anonym sa...

Jeg må si at jeg personlig gleder meg til de to herrene kommer til denne byen og skriver fine innlegg i fine aviser om min gode venn bill og alle billene. Haha, regningene altså. Var dere med på den eller? Bill - bille? Haha!

Anonym sa...

Verden går ad undas! Her spiller fotografen skamløst på kropp.

Anonym sa...

"Håper bare ikke jeg nå blir invadert av hele Forfatterbloggen, så jeg kommer til å vandre gjennom gatene med et vilt uttrykk i øya og armene rett fram."

Ser ut til at de har holdt seg unna. Hva skjer da??
bm

Molla sa...

Uff nei, hva skjer? Trur kanskje heller det er agurktida som har invadert meg eller at jeg har gått på en durabelig smell. De tomme vival-boksene under senga kan vel tyde på det. Men nå kjenner jeg på meg at noe skjer snart, ja. Og spørsmålet er om verden vil være helt den samme etterpå. Trur kanskje ikke det.

Anonym sa...

[jeg slår opp min paraply / og kikker lett bekymret opp mot sky / tro om motorsagen stilner snart / når barten er fjernet i en fart]