fredag 13. juli 2007

Tulletelefoner

Fins det noe verre enn folk som ringer tulletelefoner på radio? Sjøl til folk som på en måte kan ha fortjent det? Ganske riktig, det gjør det ikke. Sånne folk fortjener å dø. Og jeg oppfordrer enhver som måtte finne på å lese dette til å ringe en tulletelefon til folk som ringer tulletelefoner. Noe helt annet er det sjølsagt å ringe tulletelefon i fylla til f.eks. Frode Grytten. Særlig på et tidspunkt da han ikke er hjemme.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Du tek jo aldri telefonen.

Sogndal

Molla sa...

Å jo da. Men jeg har faktisk display på telefonen.

Anonym sa...

Har dei display i radioen óg? Og i tilfelle, så kor?

Sogndal

Molla sa...

Trur ikke du skal bry deg så mye med hvor folk har displayene sine.

Anonym sa...

På tide å oppdatere snart nå, Molla? Vi har fått med oss poenget, nå. Vi hattifnatter har grundig diskutert det på vårt siste årsmøte (riktignok av det mer fuktige slaget) og i en resolusjon ble det enstemmig vedtatt at vi slutter oss fullt ut til dette utsagnet. Vi liker ikke tulletelefoner vi heller. Egentlig liker vi ikke telefoner i det hele tatt. Noen av oss blir rett og slett overopphetet!

På vegne av hattifnattene ved en av dem. (Samme hvilken)

Molla sa...

Alltid dette jævla maset om oppdatering. Er det ingen som respekterer fellesferien lenger? Og det er forstemmende å se at dette hattifnatthelvetet har spredd seg også til denne bloggen. Var det opp til meg skulle hele Mummidalen blitt teppebomba.

Anonym sa...

Vi tar det opp på neste møte som nok kommer til å bli det årlige høstmøtet. Teppebombing av Mummidalen blir satt opp som eget punkt på dagsordenen. Holder det at vi bare svir av dalen? Det er mer etter Hattifnattenes natur.

På vegne av hattifnattene ved en av dem. (Men ikke den samme som sist)

Molla sa...

Veldig fint å høre at du ikke er den samme som sist.

Anonym sa...

I går kveld tenkte jeg å tulleringe til Frode Grytten, jeg hadde drukket en hel øl. Men da det kom til stykket, vågde jeg ikke helt. Han kunne jo ha vært hjemme.